Добредојде јуни со топ намалувања на топ алкохолни брендови! Посетете нè на една од 15-те локации низ Скопје и изберете од најголемата понуда на алкохол во градот. За забава, за подарок или за одлична семејна атмосфера!

  • Џин Gordon’s
  • Џин Gordon’s Pink
  • Водка Smirnoff Ice Red
  • Џин-тоник Gordon’s
  • Вино Sun Goddess
  • Просеко Spumante