Од топлината на мароканските бобинки до зачинот на рајските зрна во Западна Африка, секоја капка содржи 10 рачно избрани ботанички производи од егзотични локации ширум светот. Џинот Бомбај Сафир има зрела арома на цитрус со допир со смрека.

  • Bombay Sapphire Sunset
  • Bombay Sapphire Premier Cru
  • Star of Bombay
  • Bombay Sapphire London Dry