Black Friday акцијата е тука! Зграпчете неверојатни попусти од 60% на избрани производи! Посетете нè на трите локации:
📍 M1 East Gate Mall
📍 M1 Улица Македонија
📍 M1 Gold Соборна
* Акцијата важи до вторник, 29 ноември