Ексклузивно во М1 киосците низ Скопје! 💥

Крцкави наполитанки, обложени со чоколадо и путер од кикирики – чоко задоволство за сите генерации Reese’s sticks! 🍫

Палетата на Reese’s производи ја надополнуваме и со крцкавите путер-переци Dipped Pretzels! Солено-слатко задоволство во пакување од 120gr. ✅