Прво вкусувате шеќерна волна, а потоа уживате во овошна мастика за џвакање.
Претворете ја лепливата шеќерна волна во превкусна мастика и маѓепсајте ги сите ваши сетила со Chupa Chups Cotton Candy Bubble Gum.
Денес, можете да ги ги најдете извонредните Tutti Frutti вкусови на Chupa Chups во сите киосци на М1 низ Скопје. Дојдете и пробајте.
М1 ве чека со нетрпеливост.