Ова лето, внесете го духот на Мексико во вашата кујна и предадете се на ерупцијата од вкусови потпомогнати од новите Doritos Mild Salsa и Spicy Salsa.

Мирисот на ароматични зачини и сензационалниот вкус се доволни да креираат мало парче рај кое ве повикува на забава и дружење. А за ваквото доживување не ви треба пасош 🧾– само кратка посета до најблискиот М1 киоск.