Секогаш први, секогаш ексклузивни! ✨ Во М1, не само што ја имаме најдобрата понуда на грицки, туку и на вкусови!

The Jelly Bean Factory ви нуди дури 36 различни вкусови, од класични како ванила до необични како Кока Кола. 🍬

Експлозијата од вкусови ве очекува во киосците на М1. Проверете веднаш!