Топлото време не запира, но вие веќе знаете како да се разладите
Искористете ја моќта на Ice Breakers и освежете го здивот со ментол бонбони без додаток на шеќер. Секое пакување содржи 8 бонбони со вкус кој останува во устата.
Жештината нема да ве совлада бидејќи вие ги имате Ice Breakers