Од овој викенд, во M1East Gate Mall – измиксај во твој стил! 🎁

За купени 6x 330ml PINK MIXER STYLE SCHWEPPES и 1L FAMOUS GROUSE добивате ПОДАРОК сет за миксање! ⭕

Понудата трае додека има подароци на залиха ⏰🔔