За најубаво испраќање на старата и весел старт на новата година одберете го омилениот пијалок за омиленото друштво на омиленото место! 🥰🎄 Да наздравиме за празниците со најдобрата понуда на алкохолни пијалоци во М1 киосците низ Скопје. 🎈🥂 Овој декември, имаме уште еден голем повод за СУПЕР ЦЕНИ и понуди – отворање на нова М1 локација во К-MALL, Ѓорче Петров. 🎊 Виски, џин, водка, вино, десерти и грицки на кои не можат да одолее никоја генерација – само во М1 киосцк! 🙌🎁