Може ли животот да е посладок кога е малку кисел?  Да, со помош на Sour Patch Kids.
Вашата потрага по најубавите вкусови на Sour Patch Kids завршува во М1 киосците.
Како ваша крајна дестинација за вкусни задоволства, М1 беше и продолжува да биде најслаткиот рај во Македонија.
Sour Patch Kids ве чекат во сите наши локации низ Скопје. Што ќе земете следно?