Израдувајте ги вашите најмили со Mini Belts, Mini Tubes и Pinkies Chupa Chups и заедно уживајте во нивните неповторливи вкусови 🍡
Доживејте ја слатката еуфорија на Chupa Chups и посетете нè на некоја од локациите низ Скопје! 📍