Најновото од светот – веднаш достапно во М1 киосците низ Скопје! Новите освежителни пијалоци на Mentos веќе во продажба!
Забава во секоја голтка – протресете и дознајте зошто на Mentos му нема рамен. Покрај ниската количина на шеќер, овие пијалоци состојат и неодоливи парчиња желе од кокос.
Дојдете во М1 и побарајте ги новите сокчиња