Sold out!

Takis Fuego за првпат кај нас! 🤯 Вкусот кој долго го чекавте и баравте – пикантно задоволство помешано со киселкаст вкус на лимета во форма на тортиља чипс!

🌶️🌶️ Светски-популарниот екстремен вкус на Takis е тест за најиздржливите! Од денес, ексклузивно во М1 киосците низ Скопје!🌶️🌶️ Количините се ограничени!

🙌 Ви благодариме на сите кои ни ги пишавте вашите идеи и нè мотивирате за уште многу новитети и ексклузивитети со светски брендови!