Од денес, сезоната на летно освежување, лудување и радување ја прогласуваме за отворена! 🍦Разладувањето во М1 започна, а топлиот бран ќе стане уште позабавен со новите и ексклузивни производи од светските премиум брендови: Ben & Jerry’s, Scandal, Magnum… 😋 Голем избор на најразлични вкусови на сладолед како и многу други ледени, слатки десерти! Веруваме дека листата на вкусови кои сакате да ги пробате ќе биде долга и може да започнете да ја пополнувате уште веднаш! 📃