Денес пристигнаа долгоочекуваните Nerds – и тоа за првпат во Македонија!
Волшебната комбинација од јагода и грозје ќе ја задоволи вашата потреба за благо и киселo, а вам ќе ви станува сѐ потешко да одолеете.
Вкусна овошна авантура чека во секој М1 киоск. Дојдете, пробајте, споделете