Големо изненадување за верните фанови на Гералт и култната приказна The Witcher
Вратете ја истрошената енергија и вдајте се во опасна битка со заморот со помош на новиот Special Edition Oshee Energy Drink! Збогатени со природен кофеин и без додатен шеќер, овие пијалоци на Oshee отсега може да ги најдете во ситe киосци на М1
Моќен еликсир со вкус на освежителен коктел – кој би можел да одолее?