Пица, сирење или кечап? Ние не можевме да одбереме фаворит, па затоа во нашите киосци може да ги најдете 3-те нови најбарани вкусови на Cheetos – Pizza, Cheese, и Ketchup.
Спремни ли сте за вкусна трка до целта?
Ќе успеете ли да не си ги излижете прстите?