Може ли некој да одолее на комбинацијата од слатко и солено?
Со миксот на чоколадото со пуканките, вие го добивате најдоброто од двата света и тргнувате на уникатна крцкава и превкусна авантура
Дојдете во некој од киосците на М1, земете си чоколадни пуканки и импресионирајте ги пријателите уште денес!