Да ја испратиме старата година со добри цени на вашите омилени производи! Дали ги проверивте новогодишните попусти во нашите киосци низ Скопје? Најголем избор на алкохолни пијалоци и слатки подароци за весели празници! 🥰🎅 Понудата важи до исцрпување на залихите!

Погледнете ја целосната понуда на следниот линк Новогодишна понуда