Изборете се со топлотниот бран на најлесниот начин – со освежителниот пијалак на Chupa Chups 🍭

Достапен во М1 киосците низ Скопје во 5 летни вкусови:
🥭 Манго
🍋 Лимон и лимета
🍦 Малина и крем
🍈 Диња и крем
🍓 Јагода и крем

Разладете се ова жешко лето – купете си Chupa Chups 🍹