Кога ќе се спомне серијата Peaky Blinders веднаш помислувате на виски и машко друштво во костуми, нели?🕴️А дали знаевте дека вискито кое го пијат го носи токму името на серијата и дека можете да го најдете и кај нас? 😊
МНОГУ НАСКОРО! Sadler’s PEAKY BLINDER Irish Whiskey достапно во понудата на М1 East Gate Mall, M1 Улица Македонија и М1 Gold Соборна од понеделник! 😎