Proper No. Twelve’s Triple Distilled Irish Whiskey – достапно во М1 киосците!  Вискито на Conor McGregor е дел од големата понуда на алкохол која може да ја најдете кај нас. Тројно дестилиран, добро избалансиран со примеси на ванила и мирисни ноти на јачмен и сандалово дрво!