Smarties® мини бонбоните полнети со млечна чоколада, без конзерванси и вештачки бои, во амбалажа која е направена од 100% рециклиран материјал достапни во нашите киосци во пакувања од 158g и 130g. Уживајте во шарениот свет на бонбоните!