Патувајте со Nestle Swiss Chocolate Chunks од 470gr. Мега пакувањето кое содржи 50 парчиња чоколади ќе ве транспортира во живописната природа и пространството на Алпите! Секоја коцка има премиум вкус на темно чоколадо, чоколадо со лешник или млечно чоколадо од 100% какао зрна! М1 киосците ширум Скопје ви дозволуваат да истражите нови врвови и нови вкусови од целиот свет!