Припремете се за уште пожешко лето со вашите омилени пикантни Takis Blue Heat 🌶️ Денес, од 12:00 часот во East Gate Mall – нов предизвик! 😲

Светски-прочуениот екстремен вкус на Blue Heat нема да ве остави рамнодушни! Од денес во М1, повторно можете да ги искусите богатите ноти на чили пиперчињата во форма на тортиља чипс 🥵

Посетете нè и откријте дали синиот пламен најжешко гори 🔥