Тик-ток новогодишното пакетче пристигна во М!
Од денес во нашите киосци ќе го најдете новогодишното пакетче кое ќе ги исполни сите ваши желби. Екслузивно кај нас можете да купите пакетче со Cheetos, Hersheys, Reeses, Chupa Chups и Smarties за само 690 денари.