Викенд намалување во знак на интернационалната недела на италијанската кујна! ☕ Посетeте ја нашата локација во East Gate Mall и одберете Illy espresso капсули во некој од омилените вкусови по СУПЕР НАМАЛЕНА викенд цена!

illy kapsuli akcija