Проверено добар подарок! 🎄 За сите кои имаме по еден вистински љубител на виски во нашето друштво – Виски Jameson по СУПЕР ПРАЗНИЧНИ ЦЕНИ во М1 киоск🎈
🔴 Jameson 0,7l по супер цена од 1049мкд
🔴 Jameson 1l по супер цена од 1390мкд
🔴 Black Jameson 0,7l по супер цена од 2099мкд
🔴 Black Jameson 0,7l + сет чаши во кутија по супер цена од 2330мкд
🔴 Jameson 0,7l + сет чаши во кутија по супер цена од 1240мкд
За подарокот да биде комплетен, со секој купен Jameson следува гратис привезок 🎁