За месецот на виното и љубовта, дојдете во М1 и вкусете ги најдобрите црвени вина во Македонија по намалена цена. 🍷💌
Почастете се со саканата личност и уживајте во чаша полна љубов, квалитет и незаборaвни вкусови.
Акцијата трае до 29 февруари во сите киосци на М1 – место со најдобрата понуда на алкохолни пијалоци во Скопје!
Посетете нѐ! 💥