500нргб х4амстел чаша

ден

Амстел е горд на своето наследство за производство на пиво и го означува својот „европски квалитет, роден во Амстердам“ секаде каде што е можно. Дека Амстел е роден во Амстердам ги потврдува неговите акредитации како европско пиво со врвен квалитет, но го одразува и прогресивниот став што го делат градот и брендот.