Absolut Citron 0,7l 40%

835 ден

Absolut Citron е мазна вотка со чиста и интензивна арома на лимон и други агруми. Основата на Absolut Citron е обичната Blue Label водка на Absolut која е направена од свежа изворска вода и најдобрата шведска зимска пченица. Не се додава шеќер за време на производството на Absolut Citron, секоја сладост што може да ја вкусите доаѓа од природни состојки.