Absolut Extrakt 0,7l 35%

935 ден

Absolut Vodka е трет по големина бренд на алкохолни пијалоци во светот. Вотката Absolut е направена од јужна шведска зимска пченица и чиста изворска вода.
Изворската вода е извадена од длабок бунар во Ахус, каде што е заштитена од нечистотија и контаминација. Зимската пченица доаѓа и од градот Ахус.

Екстрактот Absolut е многу успешна комбинација на Absolut вотка и зелен кардамон.