Smirnoff 1l

790 ден

13% Off

Вотка Smirnoff Red 1L

Вотката Smirnoff е најпознатиот бренд на вотка во светот. Се дестилира три пати, со што се обезбедува неговата чистота и неутрален вкус.

Состав: Aлкохолен дестилат од житарици.

Алкохол: 37.5%.

Енергетска вредност: 100 ml = 867 kj / 207 kcal. З

Зафатнина(во литри): 1Л.

Амбалажа: стакло без кутија.

Произведува: Диаего.

Земја на потекло: Велика Британија.