Atlantic Vodka 0.1l

85 ден

Атлантик Вотка е вотка произведена од домашната компанија Рубин од најфиниот рафиниран алкохол. Чистотата и неутралноста на аромата се добиваат со специјални процеси на омекнување со алкохол и филтрирање. Тој е кристално чист и има специфичен префинет вкус.