Absolut Vodka 1l

1,049 ден

Вотка Absolut 1L

Absolut вотка потекнува од Ахус во јужна Шведска,направена од чиста изворска вода, од извор којшто е во сопственост на дестилеријата, во комбинација со зимска пченица. Во производството на оваа вотка се користат 100% природни состојки, без додавање на шеќер и други хемиски адитиви. Absolut вотка се дестилира до неколку стотици пати, што ја прави исклучително питка. Има одлична способност да се меша со други газирани и негазирани пијалоци, што е совршена основа за креативно мешање на пијалaци.

Состав: алкохолен дестилат од пченица.

Алкохол: 40%.

Енергетска вредност: 100 ml = 916 kj / 221kcal.

Зафатнина(во литри): 1Л.

Амбалажа: стакло без кутија.

Произведува: Компанија Абсолут.

Земја на потекло: Шведска.