Amstel Premium Pilsener 0.33

45 ден

Amstel Premium Pilsener 0.33 е класично пиво со изразителен и богат вкус, кое ја одразува најдобрата традиција на брендот Amstel. Ова пиво се истиче со својата златиста боја и обилен аромат на свежи хмелени ноти и пченични малци. Секој замах од Amstel Premium Pilsener 0.33 открива плејада на вкусови, вклучувајќи богатство на хмел и мекоцата на пченичниот малцо, што го прави вистински уживање за сите пивски љубители.

Состојки:
– Вода
– Јачмено малцо
– Хмел
– Хмелени екстракти

Со оваа прецизна комбинација на состојки, Amstel Premium Pilsener 0.33 ја задоволува палетата на вистинските пивски конозери, нудејќи им уживање во својот балансиран и освежувачки вкус. Ова пиво е одличен избор за секоја прилика, од опуштање со пријатели до уживање на трапеза со семејството.