Desperados 330ml

85 ден

Desperados е популарен бренд на пиво познат по својата единствена комбинација на пиво со вкус на текила. Големината на шишето од 330 ml е стандардна порција за Desperados. Тоа е освежителен и вкусен пијалок со остар вкус на пиво надополнет со ноти на текила и цитрусни ноти. Често уживајќи во разладено, Desperados е совршен за социјални собири, забави или секојдневни прилики. Неговиот специфичен профил на вкус го издвојува од традиционалните пива, нудејќи освежителна алтернатива за оние кои бараат нешто поинаку.