Amstel Premium Pilsener 0.5

70 ден

Amstel Premium Pilsener 0.5 е извонредно безалкохолно пиво со висок квалитет и богат вкус. Со својата светла жолта боја и освежувачки аромат, ова пиво нуди уникатно искуство на уживање. Секој глот од Amstel Premium Pilsener 0.5 одразува прекрасна хармонија на хмелени ноти и подлабочен вкус на цитруси, што го прави идеален за уживање во секое време на денот.

Состојки:
– Вода
– Јачмено малцо
– Хмел
– Кукуруз

Со прецизна комбинација на овие состојки, Amstel Premium Pilsener 0.5 го задоволува вкусот на најзафатените пиварски ентузијасти, пружајќи им уживање во својот богат и освежувачки вкус, без алкохол.