Angostura rezerva-rum 1л

1,050 ден

Премиум бел рум Angostura RESERVA стар 3 години, е мешавина од бели руми, кои созреваат најмалку три години во дабови буриња. Филтрацијата со јаглен го спречува боењето поради процесот на стареење. Забелешки за вкус: Боја: Јасна. Нос: нежен, банана, цитрус. Вкус: Мек, тркалезен, топол, сув, ванила зачини, кокосово млеко. Завршување: Долготрајно, мазно.