Apsient Trenet 0,5l

920 ден

Трене Абсинт е класичен абсинт од Чешка, создаден за да ја почитува историјата на уметниците, поетите и музичарите од квартериските латини во Париз.
Абсинтот може да се пофали со моќни 60,0% вол. и се карактеризира со изразени ноти од анасон и анасон. (автоматски превод)
Забелешки за дегустација:
Боја: Светло зелена.
Нос: зачини, анасон, навестување на сладост.
Вкус: билен, зачинет, пелин, анасон, нотка на каранфилче.
Финиш: долготрајни, билки.