Arces 0,7 914380

830 ден

Chardonnay Arces е ферментиран со автохтони квасци и старее 2 години во дрвени тенџериња. Флаширано нефинирано, нефилтрирано и без додадени сулфити. Ова природно бело вино е чисто колку што може.