Ballantine’s Sleeve 0,7l 40%

1,020 ден

Виски, зрнеста ракија, обоена со карамела боја. Состав: дестилат од слад, боја E150a.
Земја на потекло Шкотска, Велика Британија
Датум на истекување на етикетата на производителот
Удел на алкохол Алк. 40% вол.
состојки Алк. 40% вол. Состав: дестилат од слад, боја E150a.