Ballantine’s 12 years со кутија 0,7l-40%

2,219 ден

Ballantine’s Finest е сложено, рафинирано и елегантно мешано шкотско виски. Светло златна боја и непогрешливиот вкус на мешавината потекнуваат од сложена мешавина на внимателно одбрани виски од слад и зрнести виски – сите стареат многу години во висококвалитетни буриња.