Beluga votka 0,7l

2,440 ден

Белуга, позната и како благородна руска вотка, се произведува од 2002 година. Се состои од слад и се дестилира со вода што доаѓа од еден од најчистите артески извори во Сибир.

Состав: алкохолен дестилат од житарици.

Алкохол: 40%.

Енергетска вредност: 100 ml = 908 kj / 217 kcal.

Зафатнина(во литри): 0.7Л.

Амбалажа: стакло без кутија.

Произведува: Маринск Дестилерија АД.

Земја на потекло: Русија.