Ballantine’s 7 years Bourbon 0,7l

1,679 ден

Финишот на бурињата Бурбон се одлежува минимум 7 години и е завршен со буриња од бурбон.
Бурбонскиот финиш ги подобрува нотите на карамела и карамела во ова виски бидејќи стареењето носи дополнителен карактер и богатство.