Belvedere votka iluminated 0,7l

2,780 ден

Made With Nature – Направена само од полска ‘рж, прочистена вода и процес на дестилација на оган, Белведере водката содржи нула адитиви, е сертифициран кошер и се произведува во согласност со законските прописи на Полска вотка. Произведен во една од најдолго оперативните полски дестилерии во светот, која произведува вотка од 1910 година, Master Rye Destillers на Белведере црпи од 600-годишната историја на производство на полска вотка за да изработува вотка со посебен вкус и карактер. Неговиот профил на вкус е структуриран и елегантен со примеси на бадем, ванила и бел пипер, суптилен сладок кадифено чувство на устата и мазна, чиста завршница.