Breezer watermelon 24/0,275l 4%

125 ден

Breezer

Популарен бренд на алкохолни напитоци кои обично се состојат од воцно пиво со алкохол. “Breezer Watermelon” е варијанта на Breezer која вклучува вкус на лубеница. Оваа верзија е достапна во кафези од 24 шишиња по 0,275 литри со алкохолно содржина од 4%. Breezer напитоците се познати по својата освежавајуќа вкусна комбинација на воце и алкохол, што ги прави популарни меѓу луѓето кои сакаат лесни напитоци со ниска алкохолна содржина.