Brzanov Merlot Artizan 2015 0,75l

1,495 ден

Брзанов Мерло Артизан 2015 година, со зафатнина од 0,75 литри. Мерло е популарна црвена винска сорта на грозје позната по својата мекост и сливачки вкусови.