детски шампањ тропик 0,75л

260 ден

Детски шампањ “Тропик” во бутилка од 0,75 литри е безалкохолно пијалок, дизајниран специјално за деца и млади. Ова шампањско има фруктав вкус со свежи и екзотични ноти, прилагодени за децата. Обично се користи за разни прилики и децки забави, како што се дечиња родендени, празници или други специјални поводи. Со својата прилично упакувачка и безалкохолно содржина, детскиот шампањ “Тропик” претставува популарен избор меѓу родителите кои сакаат да ги задоволат потребите на своите деца за безалкохолни напитоци.